Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş



Konyaaltı Travesti

Travesti Antalya 30 Mayıs 2023

Antalya Konyaaltı travesti ilanları numaraları reklamları hakkında sizleri bilgilendirmek isteriz. Bakalım bu konuda yazdıklarımız size neler sunacak. Bunları bu yazıyı okuyarak siz de anlayabilirsiniz, şu an bulunduğunuz bu internet sitesinde hali hazırda ücret karşılığı seks hizmeti sunan üç travesti partner bulunmaktadır.

Sevgilinizi bile aratmayacak olan, size müthiş zamanlar yaşatmak için aldıkları ücretin karşılığını gerçekten verecek bir travesti ile birlikte olmak sizin hakkınız. Bu metin size bu bölgedeki seks işçilerinin en güzel yanlarını sunacak ve size tadına doyulmaz anlar yaşatacak.

Konyaaltı Aktif Pasif Ap Travesti

İstediğiniz özelliği bilirseniz, bir trans partnerin size nasıl yaklaşmasını arzu ederseniz onlar size öyle yaklaşacaklardır. Yatakta hem azgın bir Konyaaltı pasif travesti, hem de isteğiniz olursa ve anlaşabilirseniz eğer doyumsuz bir aktif olabilirler. Online olarak bu tarz web sayfaları yardımı ile bulabileceğiniz bir çok hatun olmakla birlikte, size özel ve güzel zamanlar yaşatacak bir partner bulunabilecektir.

Hal durum mevzu bahis olduğunda sizlerden ricam şu olacaktır, Konyaaltı pasif travesti bulursanız kaçırmayın, aleti kalkan bir hatunla birlikte olmak güzel olmaz. Bilemiyorum bu sizin tercihiniz, ben hiç takılmadım bu olaylara ama yazıyorum, sonuçta mecburum ve bu yapılanları hoş karşılamakla yükümlüyüm. Bir yudum aşk için ve bunu bulmak adına yollara düşen yiğitlerin cengaverlerin namına size sesleniyorum, var olun ve sevgiyle kalın.

Sevgili beyler ben Antalya Konyaaltı travesti partneriniz olarak bir fotomodel bayan güzelliğini sunmak en başarılı hazlara erişmek için önemlidir. İnsanlar nedense bir başarısızlıktan sonra, yapacakları işten vazgeçerler ve kendilerini başarısızlığa alıştırırlar. Sekste siz bana gelin geçmişte yaşadıklarınızı size unutturmak için büyük bir çaba sarf ederim. Başarısız olma korkusundan dolayı, adım atmaya korkarlar, bu cesaretsizliktir, korkaklıktır. Sen ayağa kalkmasını bildikten sonra seni hiç kimse ve hiç bir olay yıkamayacaktır. Başarı asla tesadüf değildir bunu bana bakarak siz de anlayabilirsiniz.

Yaptığım bu işten bir Antalya Konyaaltı yeni travesti olarak fazlasıyla memnunum, ve bu yaşadığım keyfin olabildiğince uzun sürmesi için elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum. Benimle tanıştığınız zaman geçmiş yaşantınız hafızanızdan silinmiş olacak, bunu size yapacağım küçük sürprizler ile birlikte gerçekleştiriyorum. Ruhunuz zevkten titremeye başlayacak, benimle birlikte iken aldığınız zevkin her zerresinde benimle olduğunuz için mutluluk duyacaksınız. Sizi memnun etmek, gözlerinizin parlamasını sağlamak benim için başarıya ulaşmanın belgesi niteliğinde olacaktır.

Partnerler ve sevgililer arasında sizleri birbirine zarar gelmeyecek bir beraberlik içinde, yani hard seks yok, ben şahsen öyle sevmiyorum. Birlikte sabahlara kadar süren bir zevke ortak olmak istiyorsanız tabi ki öncelikle beni aramanız gerekiyor, bunun için öncelikle aşağıdaki numaramdan benimle irtibat haline geçebilirsiniz. Şahsen ben karşılıklı olarak sağlımızı düşünerek prezervatif kullanarak ve otelde buluşarak en güzel cinsel ilişkinin tadına bakabileceğimize inanıyorum.

Başından da söyleyelim ki yanımıza her şeyi kabul ederek gelin, en ufacık dahi olsa bir sağlık sorununuz varsa bizi kesinlikle tercih etmenizi tavsiye etmiyoruz. Çünkü bizim yanımıza gelen beyler yüksek dozda enerji ve kondisyon harcayabilecek yapıya ve güce sahip olmaları lazım. Sonuç itibariyle kalp krizi falan geçirmenizi istemeyiz. Bizde ne kural ne de sınır, hiç bir şey yok ve yanına gideceğimiz partner ya da partnerlerimiz diye aynı kuralsızlıkta ve çılgınlıkta olsun isteriz. Yanlış duymadınız beyler illa ki tek kişi olmanız da gerekmiyor. İkili ya da üçlü ve hatta dört kişi olan ve birbiriyle iyi anlaşan arkadaşlara da Antalya Konyaaltı grup yapan travestiler olarak gelebiliriz. Ayrıca Antalya eş değiştirme partisi yapan travestiler olarak evli çiftlere de hizmet veriyoruz. Antalya lezbiyen travestiler, tarzını koruyarak birbirimizle olan ateşli sevişmemizi de izlemek sizin tercihinize kalmış yani başından da söylediğim gibi bizim yapmıyoruz dediğimiz hiç bir şey yok, her şey içinde dahil nar paketi gibiyiz beyler bizde yok diye bir kelime duymazsınız.

Bizimle görüşmek istiyorsanız öncelikle pamuk ellerinizi cebinize atıp kesenin ağzını birazcık açacaksınız. Fiyatta pazarlık edecek beyler mümkünse bizim telefon numaramızı çevirmesin ki karşılıklı olarak çenemizi boş yere yormayalım beyler. Şartlar uygunsa günün her anı çekinmeden bizlere ulaşabilirsiniz.

1047 Toplam Görüntülenme, 3 Gün

  

Bir Yanıt için “Konyaaltı Travesti”

  1. Mesut Üzerinde 28 Temmuz 2024 @ 18:57

    Aklında bulunsun her şeyin bana uygun olduğu bir anı denk getirmek istiyorum. Bu vesile ile her şekilde seninle birliktelik yaşayabilirizz.

Cevap Bırakın

  • Antalya Travesti Bahar

    by on 7 Eylül 2024 - 1 Comments

    Merhaba beyler, ben yeni gözde partneriniz Bahar. Sizi gerçek anlamda memnun edecek bir Antalya travesti partnerim, birlikteliğimizde sizin kadar benim de zevk alacağıma emin olabilirsiniz. Söz konusu kaliteli ve doyumsuz cinsellik olduğunda benim size sunacağım kusursuz zevkler aklınızı başınızdan alacaktır. Benimle gecelerinize renk katacak, iliklerinize kadar rahatlamanın doyumsuz hazlarını yaşayacaksınız. Mankenleri kıskandıracak vücudum, azgın ruh […]

  • Antalya Belek Travesti Sena

    by on 15 Eylül 2024 - 1 Comments

    Selam canlar ben Belek travesti partneriniz Sena, sizlere kısaca kendimden bahsedeyim. Belek saatlik travesti hatun olarak ben 23 yaşında 167 cm boyunda 60 kiloda, seksi iliklerine kadar yaşamayı seven bir yapıya sahip hatunum. Cinsellik için coşkuyu uç seviyeye getirecek güzellikte çok daha asil olduğunu belli edecek bakımlılıkta çok titiz seksi hatunlardanım. Bu sayfa için zaten […]

  • Güzelliği İle Nam Salmış Antalya Vip Travesti Şengül

    by on 13 Eylül 2024 - 0 Comments

    Benim yanımda kendinizi asla yalnız hissetmeyeceksiniz, Antalya kaliteli travesti olarak, boş geçen hayatınıza bir değer katmak için size seçenekler sunuyorum. Her zaman benim gibi bir hatun ile zaman geçirmek isteyeceğinize eminim. Yurdun her bir tarafından benim sunacağım cinsel hizmeti almak için gelen insanlar var. İşi gücü bırakıp benim peşime düşen ve bunun sonucunda geceleri üşümeden […]

  • Antalya Kültür Travestileri

    by on 19 Eylül 2024 - 0 Comments

    Selam çapkın beyler, Antalya Kültür travestileri konusu ile sizlerle buluşuyorum. Birbirinden seksi hatunların siz beylere ateşli anlar yaşatmak için hizmet veriyorlar. Yatakta bir o kadar hünerleri olan, bir kere birlikte olduktan sonra müptelası olacağınız bu hatunlar buradalar. Yatakta olan hünerlerine gelecek olursak, sizlerin yorumlarını baz alarak şunu söyleyebilirim ki muhteşemler. Hiç bir şekilde naz yapmayıp […]

  • Antalya Kemer Travesti Zeliha

    by on 20 Eylül 2024 - 0 Comments

    Selam canlarım ben Antalya Kemer travesti partneriniz Zeliha. Farklılık arayan çapkın beylere fantezi yapan travesti olarak hizmet vermekteyim. İsterseniz cimcif, anal seks veya oral seks isteklerinizi anında gerçekleştirebilirim. Karşımdaki partnerimin emrine uymayı onu mutlu etmeye hazırım. Partnerlerimi mutlu etmek adını birbirinden farklı fantezi donanımlarım ve ateşli elbiselerim ile güzel bir gece geçirmeye tamamen hazırım. Kısaca […]